NYTTIGE LINKS

Denne side er under opbygning og der vil derfor løbende komme nye links på.

NYTTIGE LINKS

Husene er købt af Oriental Invest (se nederst på siden)

Leje af feriebolig syd for Hua Hin, transport m.m.

Hotelhjemmeside fra Sam Roi Yod med nyttige oplysninger

Nyttige oplysninger om Hua Hin

Turistbureau

Guide på dansk om Hua Hin

Sam Roi Yod nationalpark

Guide på dansk om Bangkok

Indenrigs- og regionale fly

Jernbaneforbindelse bl.a. til Hua Hin

Supermarked i nærmeste by

Find Bolig

Vores uforbeholdne mening om Flemming Sørensen og Oriental Invest.

Da vi besluttede evt. at ville investere i fast ejendom i Thailand, undersøgte jeg lidt på forholdene. F.eks. ville jeg finde ud af, om der var nogle på markedet, jeg turde handle med.

I min søgen stødte jeg på Ringkøbing Bank, der i et eller andet omfang var involveret i dette marked. Gennem Ringkøbing Bank fandt jeg frem til to firmaer, som banken mente, var de mest seriøse, af dem de kendte til. Det ene firma var Oriental invest.

Inden jeg tog til Thailand, havde min hustru og jeg et indledende møde med Oriental Invest's agent i Aalborg, Peer Runge Salling. Det var et positivt og betryggende bekendtskab, der absolut ikke skræmte os.

I maj 2008 havde jeg mange møder og besigtigelser i Thailand sammen med Flemming Sørensen i forbindelse med de projekter, han solgte gennem Oriental Invest.

På samme tur havde jeg kontakt med en del andre boligsælgende firmaer både lokale og internationale også mere eller mindre seriøse. Jeg så mange boliger af meget svingende kvalitet og betingelser.

Jeg er uddannet håndværker og bygningsingeniør med 40 års erfaring og følte mig rimelig kompetent til at vurdere, hvad jeg skulle købe.

Flemming Sørensen forekom mig på alle måder at være utrolig reel. Jeg har mødt mange forskellige mennesker i mine 40 år med byggeledelse. Flemming Sørensen blev jeg mere og mere tryg ved og endte da også med at købe to huse af ham ( 470 km mellem husene). Husene blev købt på projektstadiet, så vi har været med under hele byggeforløbet med Flemming Sørensen på sidelinien.

Med to byggeprojekter har der været en massiv korrespondance, som Flemming har gennemført upåklageligt. Vi har ofte talt om, hvor mon han fik al sin tid fra til den grundighed, hvor med han servicerede sine kunder. Fra de øvrige beboere, vi har været i forbindelse med, har vi kun hørt de samme meget positive meldinger omkring Flemming og hans opfølgende støtte til kunderne. Med fast ejendom/byggeri i den del af Verden kunne man ellers godt føle sig lidt på herrens mark. Flemming Sørensen har været der 100 % for os kunder.

Vi kan på det allervarmeste anbefale potentielle boligejere i Thailand til at handle med ham, så er de ikke ladt i stikken.

Det sidste af vore to huse blev færdig juli 2009, og det gælder for begge huse, at vi har fået dem i en væsentlig bedre kvalitet, end vi havde turdet håbe på.

Med venlig hilsen

Lisbeth & Svend Mortensen

Bellinisvej 20

9200 Aalborg SV

98 343293 / Mobil 2920 7455