GOLF I THAILAND

Golf i Thailand er et eldorado for alle golfelskere. Om vinteren fortsætter golfsæsonen i det varme og dejligt billige Thailand.

 

Der er efterhånden utallige billige og gode golfbaner overalt både ved Hua Hin og ved Rayong.

 

Her er vist nogle ved Hua Hin - men søg på nettet og I finder mange flere.

 

I Thailand er en caddy mange steder obligatorisk - men tag det som en oplevelse for med caddy, bag og vogn kan man stadig ikke fatte prisen

Golfbaner i Thailand

| |

Golf i Thailand.

Thailand er Sydøstasiens førende golfdestinationer og kombineret med landets spændende kultur og gæstfrihed, vil du ikke kunne undgå at blive forelsket i dette land som golfer!.

Hvis du ønsker at opleve den asiatiske kultur og samtidig få spillet noget golf hvor gennemsnit temperaturen er 27 grader, og baner der kan imponere selv den mest garvede golfspiller, er dette stedet for dig.

Du vil opleve baner som er designet af verdenskendte golfdesignere, og som er omgivet af palmer med kokusnødder, blomster i tusinde farver og høje bjerge. Baner som både er afslappende og særdeles udfordrende, hvor du vil finde de smukke naturlige forhindringer såsom klipper, bække og små søer som et syn for øjet.

GOLFBANER VED HUA HIN

Om Golf i Thailand

Golf i Thailand har længe været en af de bedst gemte hemmeligheder som du nu kan glæde dig over, at have adgang til. På mange af de mange vidunderlige og fantastiske golfbaner rundt om i Thailand kræver der ikke handikap-kort og klubmedlemskab, hvilket sikrer at golfbanerne står til rådighed for alle. Dermed kan både nybegyndere og øvede nyde godt af golf i dette golfparadis.

Her vil du finde super vedligeholdte og trimmede baner med imponerende klubhuse som tilbyder meget fine faciliteter, som du kan nyde efter din runde.

Her er udvalget så stort at du ikke behøver spille på den same bane hver gang. Banerne er mellem 18 og 27 huller og designet af så kendte navne som f.eks. Jack Nicholas, Nick Faldo, Trent Jones Jr, Thompson & Wolveridge m.fl. og da green fees samtidigt er relative billige, og banerne oftest får en friske brise in fra havet af, mener vi klart at Thailand er stedet for en golfelsker.

Med det store antal golfbaner du har til din rådighed her i Thailand, vil du sjældent opleve dem overbefolket, hvilket gør dem til en golfers paradis, så lige gyldigt hvad dine krav end måtte være, er vi sikker på, at du med en bolig her i midten af dette golf eldorado, vil finde vores motto ”En investering i livet” på sin rette plads.

Caddies er et krav.

En ting du med sikkerhed vil nyde er de thailandske Caddies med deres ubeskrivelige smil. Deres service som er svær at beskrive – det skal blot opleves. De markerer og rengøre dine golfbolde og jern, hjælper med at ”læse” dine putts, rådgiver dig om distancer og potentielle muligheder, og ikke mindst sørger for du nyder dine runder.

18 holes par 72 (6892 yards) >> Golf Hua Hin - Palm Hills Golf Resort & Country Club

||

Bane blev åbnet i 1991. Den er designet af Max Wexler og er beliggende kun 6 km nord for Hua Hin i et smukt naturskønt terræn omgivet af de mange omkringliggende bjerge. Hullerne er lagt i et let kuperet terræn med mange palmetræer, som navnet beretter. Hulforløbet er meget afvekslende, med vand i spil på 2., 8., 11. og 14. På bag-9 opleves den overvældende udsigt ud over Siam Bugten. Banen er til glæde for golfere med såvel lavt som højt handicap, og med de hurtige ondulerede greens kan banen til tider godt være drilsk. En bane man ikke kan komme udenom, når der skal spilles golf i Hua Hin. Der er et dejligt klubhus med en rigtig god restaurant, træningsbane og som på de fleste Thailandske baner, en kiosk for hver 3 hul.

27 holes par 72 (7043 yards) >> Golf Hua Hin - Springfield Village Golf and Spa

| | | :: Se video her

Springfield Village Golf and Spa

27 holes par 72 (7043 yards)

Springfield er en championship bane i absolut særklasse, den er ranket som nr. 7 i Asien. Den er designet af Jack Nicklaus. Banen åbnede i 1993 for de første 18 huller, og yderlig 9 åbnet i 2005, af de i alt planlagte 36 huller. Her er ikke mindre end fem forskellige teesteder at spille fra på hvert hul.

Thailand Open 2000 blev afholdt her med kendte spillere fra hele verden. Banen er yderst populær blandt de lokale ”professionelle” som træner her mellem de forskellige Tours. Banens design og udformning gør at den er en udfordring for både amatører og professionelle. Banens fantastiske placering i de skønneste kulisser med de velplacerede vandområder og bunkerområder gør bare at Springfield er et ”must” når man er i Hua Hin.

18 holes par 72 (6678 yards) >> Golf Hua Hin - Royal Hua Hin Golf Club

| |

Royal Hua Hin er Thailands ældste golfbane, den blev åbnet i 1924, under et besøg af den Engelske konge hos Kong Rama 6. i hans sommer palads. Banen skulle være en overraskelse, da den engelske konge var meget golf- interesseret. Banen er designet af en skotsk tog

Ingeniør, som opholdt sig i området, da Oriental Express havde fast stop i Hua Hin, banen er beliggende lige bag den gamle jernbanestation i centrum af Hua Hin.

Banens placering på en bjergside med en fantastisk udsigt ud over byen og omgivet af tropiske vegetation og et tempel, og andre bjerge i baggrunden gør at denne bane er elsket af de mange golfere som kommer til Hua Hin. Her er udfordrende drives, smalle fairways, og som altid, kiosker ved hvert 3. hul – Velkommen til et historisk spil i hjertet af Hua Hin.

18 holes, par 72 (7343 yards) >> Golf Hua Hin - Black Mountain Golf Club

| | | :: Se video her

En ny bane i Hua Hin, åbnet i 2007. Den er designet af Pacific Coast Design fra Australien, som har udviklet baner i det meste af Østen og Australien. Banen er blevet meget omtalt i Thailand, da målet fra starten af, har været at kreere en af de bedste baner i hele Østen. På sigt vil man forsøge at tiltrække de prestigefyldte internationale turneringer. Banen er for øvrigt ejet af en Svensk forretningsmand, som udover banen vil bygge et stort lejligheds complex og mange huse på området. Banen ligger i et fredfyldt bjergområde, med udsigt til som navnet siger; de sorte bjerge. Den har et af de fineste klubhuse, og udsigten herfra er fantastisk.

Banen er stærkt kuperet og det er greens også, så regn ikke med at gå til dit handicap på denne bane første gang du spiller.

Man planlægger at bygge yderlig en 18 hullers bane på området. Man bør absolut prøve denne bane når man er i Hua Hin.

27 holes par 72/36 (7,123 yards) >> Golf Hua Hin - Majestic Creek Country Club

| |

Banen er designet af Thailands førende golfbanearkitekt Dr. Sukitti Klangvisai. Banen er beliggende for foden af den bjergkæde, der deler Thailand og Burma, og er en absolut en fryd at opleve som golfer. Det bakkede terræn omkranset af bjergene har dannet naturlige vandløb og søer der giver hvert et slag en ekstra udfordring. Man skal spilles med en kombination af satsning og fantasi. Spillere med lavt handicap vil nyde banens design, der byder på mange udfordrende tee-slag. De mange smalle fairways kan udfordre selv de bedste. En bane der er et besøg værd.

36 holes par 72 (6915 yards) >> Golf Hua Hin - Imperial Lake View Golf Club

| |

Denne kæmpe bane på hele 830 tønder land passer godt til gennemsnitsgolferen samt til spillere med et lavt handicap. Banen er designet af Roger Packard og byder på flotte fairways samt ikke mindst mange strategisk rigtigt placerede bunkers og mange blinde huller. Det kuperede terræn med de smalle fairways omgivet af tusinder af palmetræer, de mange søer og greens med spændende onduleringer, gør at mange ynder at komme her gang på gang. Banen har også 9 huller ”Dessert Course” med inspiration fra det sydlige Amerika, sjov men svær.

18 holes par 72 (6614 yards) >> Golf Hua Hin - Milford Golf Club

| |

Banen er designet af Robert McFarlane og er for mange en afveksling i forhold til de lange mesterskabsbaner i Hua Hin. Her vil du opleve fantastisk havudsigt flere steder med en indestående natur. Banens udformning gør at præcision er langt vigtigere end det at kunne slå langt. Flere har følt runden som lang, når de er kommet i problemer, da de hurtige greens også kan være svære at læse.

18 holes par 72 (7030 yards) >> Golf Hua Hin - Banyan Golf Club

18 holes par 72 (6959 yards) >> Golf Hua Hin - Sawang Resort and Golf Course

18 holes Par 72 (6,726 yards) >> Golf Hua Hin - Thanarat Camp Army Course